Kattpensionat Sagatun

Gästbok

Skriv i gästboken

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


2 + 5 =

 1. Tack Marita och Bertil på Sagatun för att ni har tagit så otroligt väl hand om vår kära Kristoffer vid tre tillfällen nu i sommar!

  Vi har känt oss jättetrygga med att lämna Kristoffer hos er. Vi vet att han har haft det jättebra.

  Ett särskilt tack för de fina videohälsningarna ni skickade. När man saknar sin kisse är det så skönt att se honom och att allt är bra.

  Vi rekommenderar verkligen Sagatun till alla kattägare!

  Varma hälsningar Johan, Lovisa och Kristoffer

 2. Tack snälla Marita och Bertil för fantastiskt god omvårdnad om våra kära katter ännu en gång! Daisy och Serama har landat hemma, lugna och fina, som alltid när de varit hos er. Det är en sån trygghet att veta att de har det så bra när vi är borta. Vi ses!

 3. Tack för Maximus första semester vecka hos er på Sagatun. Ni har varit så snälla och informativa om hur han har det med bl a videofilmning. Vi ses igen framöver 🙂

 4. Tack Marita och Bertil för ett fantastiskt omhändertagande av Chippen och Mille. Dom har troligen haft ett bättre semester än vi ! Fina och lyckliga kissar kom hem igår. De kommer definitivt få komma tillbaka till er näst gång vi ska resa bort. Tack ❤️

 5. Vilket kattpensionat Sagatun är👍😀🙏. Det känns så tryggt att lämna Sigge och han får så fin omvårdnad och ett bra rum varje gång. Högsta betyg från oss, vi har alltid varit supernöjda.🤩.