Kattpensionat Sagatun

Gästbok

Skriv i gästboken

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


1 + 9 =

 1. Stort tack Marita och Bertil för att ni tog hand om vår Bino på ert varma och kärleksfulla sätt.

  Det märks verkligen att ni håller er verksamhet på Sagatun varmt om hjärtat. Väldigt proffsigt upplägg med de dagliga rutinerna och att kunna tillmötesgå alla katters olika behov och egenheter som individer.

  Vår ragdoll katt Bino bodde på Sagatun i 25 nätter då vi firade Jul och nyår i Thailand. Det var första gången vi lämnade bort Bino till ett kattpensionat. Vi kände direkt när vi träffade Marita och Bertil och vi fick se den fina anläggningen att Bino skulle tas om hand med all kärlek och på ett mycket professionellt sätt.
  Marita skickade också några videoklipp på Bino under vistelsen så vi fick se hur han hade det och lite kort info om läget.
  Vi såg direkt att Bino stortrivdes vilket kändes fantastiskt bra när vi var så långt borta från honom.

  Stort tack och varma hälsningar från Bino med familj

 2. Stort tack Marita och Bertil för att ni tagit hand om Frasse så fint under tiden vi flyttade.
  Man kan känna sig helt lugn och trygg med att lämna sin fyrbenta familjemedlem hos er.
  Vi vill passa på att önska er en riktigt God Jul!

  Marie och Richard

 3. Hej,

  Emil, Wilda, Nova, Hampus, Pontus, Rasmus, Tiffany, Linus, Elsa och Lillen har verkligen haft en toppenvistelse hos er!
  Det märks att de trivs!
  Tack än en gång för er omsorg om våra birmor, vi känner oss så trygga när de är hos er. BÄSTA betyget!

 4. Tusen tack igen Marita och Bertil för allt omhändertagande av Smilla. Gick som vanligt jättebra fast det nu var 2 veckor, Smilla stormtrivs och det är som ett andra hem varje gång hon hälsar på hos er. Så skönt när jag är borta att veta att hon har det lika bra som hemma.
  Ses snart igen Inger och Smilla

 5. Hej! Eddie och Bella vill tacka för ännu en vistelse på bästa pensionatet som finns . Alltid den bästa omvårdnaden med kärlek och omsorg för mina pälsklingar . Tack Marita och Bertil och på återseende hälsar Eddie , Bella och Kerstin

 6. Our 2 cats had the loveliest stay with Marita and Bertil. We all thank you very much for the love and attention and we will not hesitate in booking our cat’s next stay with you!

 7. Tusen tack Marita och Bertil för att ni är så underbara mot Sifan. Den bästa omvårdnaden vi kan tänka oss. Tur att ni finns. Kramar till er båda från Sifan.
  Lotta och Jörn

 8. Tack för att ni skämde bort våra kissar Cleo och Kidde. De mår alltid så bra när vi hämtat dem efter en vistelse hos er! Rena hälsohemmet!
  😻😻

 9. Vi vill tacka för bästa service och för all kärlek och omsorg våra pälsklingar Amos och Alice har fått då vi var på semester. Bästa kattpensionatet som finns, tack fina Marita och Bertil för denna gång och på återseende i höst. Kärlek i massor från oss alla fyra

 10. Nu är vi hemma igen efter en 10 dagars vistelse på detta femstjärniga pensionat . Tack Marita och Bertil för den bästa servicen man kan önska och vi hoppas på återseende till hösten . Mvh Eddie , Bella och matte Kerstin

 11. Tack Marita och Bertil! Ni tar hand om vår pälskling Elsa på allra bästa sätt. Det är så tryggt att lämna henne hos er och hon trivs så bra. Vi ses snart igen:-) hälsar Åsa

 12. Än en gång stort tack för ett fantastiskt omhändertagande av Chippen och Mille ! Det känns så fantastiskt tryggt att lämna dem hos Marita och Bertil. Bättre ” kollo” finns inte ! Hämtade två glada kissar som satt och berättade i bilen hur kul de haft. Tittat på massa småfåglar mm. Det ser dem inte hemma på 7 trappor. Kan varmt rekommendera detta ställe. Vi återkommer i sommar 🐈‍⬛🐈‍⬛

 13. Tack så jättemycket hälsar Pani med matte. Det kändes tryggt och jag var aldrig orolig. Vilket fantastiskt kattpensionat, hemtrevligt och rymligt. Och se’n kände jag att ni var personligt engagerade i varje liten gäst!

 14. I would like to thank Marita and Bertil for taking care of our Ginger and making our trip without worries. This was our first time to leave our cat somewhere unknown, and it was a very positive experience. Ginger is now back at home, more cuddly than ever (she definitely missed us).
  Thank you for being so understanding and welcoming! 🙂

  Best wishes from Ginger, Ivan and Aleksandra
  See you sometimes again!

 15. Varmt och stort tack Marita och Bertil för ett toppen omhändertagande av min skatt Texas när matte var bortrest. Är supernöjd och tacksam för att ni tog så fint hand om både mig, men framförallt Texas då det var första gången hemifrån. Allt fungerade jättebra och mycket uppskattat med videofilm skickat till sig! Kan varmt rekommendera Sagatun, på återseende!

  God Jul & Gott Nytt År
  /Lina och Texas

 16. Tack snälla fina Marita och Bertil för all kärlek som Amos fick hos er när matte och husse var bortresta. Vi kände hos otroligt trygga när vi var bortresta och vi visste att ni skulle skämma bort våran älskade Amos. Kan säga att detta var otroligt nyttigt för Amos. Jag kan varmt rekommendera Sagatun. Varmt återseende med Amos och hans nya vän hoppas jag i vår.

  Bästa hälsningar från Anna D Johansson

 17. Stort tack till Marita och Bertil för att ni tog hand om vår Pumbis så fint när vi var bortresta. Tack även för fina filmer som ni skickade. Det kändes tryggt att se att han trivdes så bra. Vi kan varmt rekommendera Sagatun och vi kommer gärna tillbaka.

 18. Nu är Simon och Charlie hemma igen och på spaning i trädgården bland de nedfallna löven, samtidigt som de kollar att mostern är på plats.
  Så trevligt att träffa er i morse och tack för att ni tar hand om kissarna på bästa sätt.

 19. Fannie, Hedda och Brasse hälsar och tackar för 2 fantastiska veckor hos Er!
  Perfekt service och fantastiska miljöer.

  Vi ses igen! 🙂

 20. Tack Marita och Bertil för Zelmas och Mysans vistelse hos er den 9 september till den 18 september!

  Jag är mycket nöjd med hur de hade det hos er! De var avvaktande och försiktiga till en början men så är det, det var nytt och inte hemma.
  När jag hämtade så blev Mysan glad och kelig medan Zelma visade mig att hon var sur.
  När de kommit hem var de glada och spann så fort jag tittade och klappade dom, allt är som vanligt igen till nästa gång de ska vara hos er!

 21. Jag och syrran vill bara hälsa och tacka och säga att vi haft det riktigt mysigt en vecka på Sagatun. Vi saknade bara matte och husse lite grann. Nästan
  lika bra som hemma!
  Vi hoppas att vi får komma tillbaka en annan gång.
  Hälsningar från Kidde och Cleo

 22. Stort och innerligt tack Marita och Bertil, som alltid, för suveränt omhändertagande av våra katter.

  //Många varma hälsningar
  Charlotte

 23. Tack än en gång för ert fantastiska mottagande och omvårdnad av mina katter . I år fick Bella vara med för första gången och det gick ju så bra tack vare er Marita och Bertil . På återseende önskar Eddie ,Bella och Kerstin

 24. Lille Svante har fått utmana sig själv i år genom att vara på Sagatun utan Musse.

  Alltid lika vänliga och proffsiga Marita och Bertil, ni är bäst!!

  Kram Birgitta, Bella och Svante

 25. Tack för att ni så tålmodigt och fint tagit hand om min något besvärliga katt Sally 🙂 . Känns alltid tryggt att lämna henne hos er .
  Kristin

 26. Det är alltid så roligt att komma och hämta ”mosters älsklingar” och träffa er och veta att kissarna har haft det bra.

 27. Sagatun är det bästa kattpensionat man kan tänka sig. Det känns tryggt att lämna sin katt där. Vi har haft våran katt många gånger där nu, och det märks att hon trivs. Det är dessutom rent och snyggt.

 28. Det finaste stället. Nu är det länge sedan men hoppas på kanske någon vistelse till.
  God Jul och Gott nytt år hälsar Sylvester snart 14 år.

 29. Stort tack från mig & Kakan! Tack för att ni tog så fint hand om Kakan, hon stormtrivs hos er och det känns verkligen härligt!
  Tack också för de trevliga video-hälsningarna!

  På återseende, tack så länge! Bästa hälsningar Kristina

 30. Tack för att ni tog så fint hand om Yster, det märktes att hon hade haft det väldigt trevligt. Dessutom känns det tryggt att veta att ni tar hand om Yster på det seriösa sättet som ni arbetar.

  Stort tack för de fina videofilmerna, våra barn tyckte också att de var väldigt trevliga och roliga att titta på.

  På återseende, Pernilla

 31. Stort tack för vistelsen på Sagatun, tror det var 6:e gången, alltid lika tryggt och trevligt när Max & Swea får vara hos Er under semestern.
  Även ett stort tack för videoklippen ni skickar, det är så härligt att se hur nöjda de är!
  På återseende fina Marita & Bertil 😻😻

 32. Så mysigt det var att få hämta hem ”mosters älskingar” i början av september och dessutom träffa er igen och se hur fint ni fått det. Önskar er allt gott inför hösten och vintern.

 33. Tack så otroligt mycket för att ni tagit hand om våra små missar medan vi varit borta. Katterna kom oss till mötes med svansen i vädret när vi hämtade den. Det märks att katterna inte bara fått mat, vatten och låda, utan fått en massa äkta kattkärlek från er. Vi är så nöjda!
  Detta var första gången ni tog hand om dem, men absolut inte den sista.
  Kerstin och Lennart

 34. Tack Marita och Bertil på Sagatun för att ni har tagit så otroligt väl hand om vår kära Kristoffer vid tre tillfällen nu i sommar!

  Vi har känt oss jättetrygga med att lämna Kristoffer hos er. Vi vet att han har haft det jättebra.

  Ett särskilt tack för de fina videohälsningarna ni skickade. När man saknar sin kisse är det så skönt att se honom och att allt är bra.

  Vi rekommenderar verkligen Sagatun till alla kattägare!

  Varma hälsningar Johan, Lovisa och Kristoffer

 35. Tack snälla Marita och Bertil för fantastiskt god omvårdnad om våra kära katter ännu en gång! Daisy och Serama har landat hemma, lugna och fina, som alltid när de varit hos er. Det är en sån trygghet att veta att de har det så bra när vi är borta. Vi ses!

 36. Tack för Maximus första semester vecka hos er på Sagatun. Ni har varit så snälla och informativa om hur han har det med bl a videofilmning. Vi ses igen framöver 🙂

 37. Tack Marita och Bertil för ett fantastiskt omhändertagande av Chippen och Mille. Dom har troligen haft ett bättre semester än vi ! Fina och lyckliga kissar kom hem igår. De kommer definitivt få komma tillbaka till er näst gång vi ska resa bort. Tack ❤️

 38. Vilket kattpensionat Sagatun är👍😀🙏. Det känns så tryggt att lämna Sigge och han får så fin omvårdnad och ett bra rum varje gång. Högsta betyg från oss, vi har alltid varit supernöjda.🤩.

 39. Vi är så tacksamma att vi hittat Sagatun och Marita och Bertil! Sigrid och Ilon har haft det bra i er omsorg under två veckor. Det känns att ni gillar det ni gör och det märks på katterna. Nu vet vi vilka vi kontaktar nästa gång vi ska ut och resa.
  Tack och på återseende!

 40. Stort tack till er Marita och Bertil för att mina katter Maja och Eddie alltid har det så bra hos er. Vi är så glada att ni finns och är så omtänksamma och kärleksfulla om katternas mående . Nu har vi checkat ut för denna gång men på återseende säger vi 😃🐈🐈

 41. Our experience (myself, my wife and 3 cats) of Sagatun Kattpensionat is very positive. Friendly, caring people; very comfortable cat accommodation; and very considerate in these recent months with the stresses and uncertainties caused by the COVID pandemic.
  Sagatun will always be our first choice of Kattpensionat.

 42. Varmt tack till er Marita och Bertil! Elsa stortrivs och mår så bra hos er. Ni är bäst:-)
  Åsa

 43. Stort Tack 🙏 Marita och Bertil för denna vistelse på Sagatun v. 12. Våra 3 katter blir alltid så fint omhändertagna och mår så bra hos er!
  Rekommenderar er å det varmaste 😻😘
  Lilian, Thomas o kissarna Mary, Jackson o Enzo

 44. Den här gången blev det en lång vistelse, 5 veckor, på Sagatun för våra kära katter Daisy och Serama – men det gick lika bra som alltid. Med den suveräna omsorg som katterna får av Marita och Bertil var de lika coola när de kom hem som om de varit hemma hela tiden. Tack snälla Marita och Bertil för att ni tar så fantastiskt väl hand om katterna, det kunde inte vara bättre!

 45. Nu har Maja och Eddie checkat ut igen från detta toppen pensionat . Tack Marita och Bertil för all er omsorg och kärlek ni ger katterna . På återseende 🐈🐈

 46. Finns inget bättre ställe för katter att vistas på än Sagatun. Våra bengaler stortrivs här och brukar vara här 2-3ggr/år. Kattiz och Bellman

 47. Då har Simba återigen checkat ut från *****stjärniga Sagatun.
  Som vanligt har han blivit ompysslad på bäst möjliga vis av Marita och Bertil.
  Med kärlek, mys och omtanke har han stortrivts hos ER och vi kan koppla av på vår semester.
  Ett stort tack för att ni finns och tar hand om våra fyrfota vänner det känns så tryckt att lämna kisse hos ER.

  Mjau från Simba

 48. Stort Tack för vistelse i världsklass (återigen) för mina katter, de mår så bra och är så fina när de kommer hem, det märks att de trivs väldigt bra och känner sig trygga hos er. Det är så skönt att kunna ta semester, lämna hos er och veta att de har det så bra. Vi ses snart igen!

 49. Tusen tack fina Marita och Bertil för det fantastiska jobb ni lägger ner på våra katter.
  Det är en fröjd att lämna dem hos er och man känner sån trygghet när man vet att dom har det så bra.
  Spike och Sylvester stormtrivs och man verkligen ser på dem vilken trygghet dom har i er!

 50. Stort tack för att ni tar så väl hand om våra katter. Ni är båda väldigt engagerade och älskar katter. Det märks!

 51. Tack för fint omhändertagande av simson o luna.de verkar haft det jättebra.ville ju nästan inte hem😅 vi kommer tillbaka.💛🐈🐱

 52. Stort tack för ett som vanligt suveränt omhändertagande av Malibu. Han trivs fantastiskt bra hos er. Han är nöjd att vara hemma igen men saknar uppenbarligen den goda maten och tycker att servicen är något sämre här i köket. Vi kommer tillbaka! Hälsningar från Peter och Ingela

 53. STORT Tack Marita och Bertil för att ni alltid tar hand om våra katter på bästa sätt!
  Ni är fantastiska❤ Dom kan inte ha det bättre. Med vänlig hälsning Kristin och Janne

 54. Stort tack Marita och Bertil för att våra katter, Daisy och Serama, än en gång haft det så bra hos er. I fin form har de nu landat hemma. Så skönt att veta att katterna är i så goda händer när vi är bortresta, det kunde inte vara bättre!
  Vi ses snart igen,
  Veronika

 55. Tack Marita och Bertil för er goda omvårdnad om Maja och Eddie som alltid . Denna vistelse blev kort men så bra att vi fick plats hos er. Nu är två nöjda katter hemma igen och vi säger på återseende . 🐈🐈

 56. Tack Marita och Bertil för eran fantastiska omvårdnad av Musse och Svante som även omfattar gos och kärlek som är minst lika viktigt. Dom var så harmoniska och lugna när dom kom hem och det märks verkligen att dom har haft en fin och jätte bra vistelse hos er som alltid……

  Varma katt kram från Musse och Svante

 57. Hej!
  Inför en kattutställningsresa till Tallinn var det en självklarhet att anlita er igen för vistelse av de katter som inte skulle med till Tallinn.
  När vi sen kom för att hämta dem upplevde vi att de inte alls var sugna på att följa med oss hem, de var inte ”klara” med kollovistelsen hos er. Detta är den bästa bekräftelse vi kan få, på att de haft en trevlig vistelse hos er. Toppen!

 58. Hej! Då är vi hemma igen efter ännu en fantastisk vistelse på pensionatet och fantastiska Marita och Bertil som med sina omsorger och kärlek till katterna ser till att de får en så fin vistelse . Tack för denna gången och på återseende från Maja ,Eddie och matte Kerstin

 59. Hej Tant Marita & Farbror Bertil, Kiisen här!

  Bästa hotellet ever och stort tack från matte, husse och från mig själv så klart!

  Jag har haft en härlig vistelse hos er och er omsorg om mig och er omsorg om att matte och husse ska veta att jag har haft det bra är obetalbart!

  Så alla mattar och hussar, boka hotellet Sagatun till era pälsklingar!

  Kiisen Spendrup

 60. Hej Marita och Bertil,

  Billy och Mischa tackar för sin semester hos er.De doftar ALLTID så gott när jag hämtar dem.
  Jag önskar de doftade så gott året runt men Billy har börjat rulla sig på marken ute på
  bakgården och vita tassar blir gråa…Han njuter av livet.

  Tack !!!!
  Hana

 61. Tusen tack!

  Tack för att ni tagit så väl hand om Vickan och Tilly.
  Att hämta hem två så nöjda katter känns helt fantastiskt.

  Och tack för uppskattade filmsnuttar!

  Anna

 62. Tack Marita och Bertil för att ni ännu en gång tagit hand om vår lilla Elsa! Hon trivs så bra hos er och vi känner oss så trygga😊 Åsa, Gunnar och Elsa

 63. Då har vi ännu en gång hämtat hem vår långliggare Simba från fantastiska ” Sagatun ”
  Vi vet att Simba har det toppen hos ER Marita & Bertil med all kärlek, omvårdnad, mys och mycket mer.
  Tack för alla fina filmer som ni också skickar till oss och det syns att han trivs.
  Hoppas att ni snart kan ta lite ledigt ni också så ni kan ladda batterierna.
  Tack för i sommar!
  Må så gott och kram på ER!

  Ywonne & Lasse
  Mjau från Simba

 64. Tack för passningen av våra katter i somras (och alla gånger innan dess). De tycks ha haft det bra och det känns så tryggt att lämna dem hos er.
  Rekommenderar ert pensionat varmt.

 65. Hej! Tack för sist. Elsa och Doris verkar ha stormtrivts hos er. Jag uppskattar väldigt att ni skickar videohälsningar, där kunde jag ju se med egna ögon hur bra de har det hos er. Jag kommer absolut att boka in Elsa och Doris hos er igen. Önskar er en fortsatt fin sommar!

  Med vänliga hälsningar
  Cathrin, Elsa & Doris

 66. Super tack för bästa kattvistelsen! Rikki-Lo, Cosmo och Billie-Jean ville INTE åka hem och tyckte det var tråkigt att komma hem! 🙂 Fantastiskt bemötande av er till både djur och människor! Jag trodde inte att jag kunde åka bort och ha det bra, men jag såg på videon ni skickade att de stormtrivdes och då blev jag lugn också! Jag rekommenderar er till alla som vill lyssna!

 67. Hej! Återigen har mina kissar blivit så väl omhändertagna av er Marita och Bertil . Den fantastiska uteplatsen är en favorit . Så vi säger på återseende . Mvh Maja,Eddie och Kerstin

 68. Tack för sist! Uteplatsen var till belåtenhet för herrn som nu kräver öppen dörr till nätförsedd balkong hemma mest hela tiden :). Och vill gärna ha annan mat än den gamla vanliga! Tyder på ett tydligt accepterande och vi återvänder gärna till ert proffsiga och trygga omhändertagande i sommar!

  Kattrating: 5/5 tassar
  Åsa och Isak

 69. Hej Marita och Bertil ! Det tredje besöket hos er är avklarat och som alltid är ni så omtänksam ma och kärleksfulla i omvårdnaden om Maja och Eddie . Tack för filmerna som skickas det betyder mycket att få dem . Nu är vi tillbaka i vardagen men fler besök blir det i framtiden för som sagt bättre vistelse än hos er kan man inte få tycker Maja,Eddie och Kerstin .

 70. Hej Marita och Bertil,
  Tack snälla för att ni tog hand o Dennis o Signe under tiden vi var på resa i en månad.
  Dennis o Signe har haft det väldigt bra hos er och ni är väldigt omtänksamma och kärleksfulla. Nu är vi tillbaka i vardagen igen i hemmet och allt är bara bra med oss.
  Tack snälla för filmerna som ni skickade oss, det kändes väldigt bra att se att ”månsarna” mådde bra.
  Kramar från
  Hans o Birgitta
  Dennis o Signe hälsar 😾🐈

 71. Tusen tack för en jättebra vistelse över jul och nyår för våra katter. Ni är bäst som alltid!

 72. Varmt TACK, världens bästa Marita och Bertil!

  Ännu en gång har ni tagit så väl hand om min lilla kråka, Siri.
  Det känns väldigt tryggt när hon är i era goda och kärleksfulla händer ute på Sagatun. Hon tycker verkligen om er, och att ligga i famnen och gosa.

  Tack för de härliga filmerna och för att ni är så snälla och go’a mot min lilla Siri. Underbart att se henne på film när man är bortrest från henne ett tag.

  Siri hälsar att hon vill komma på semester hos er och Sagatun snart igen och vill att hennes mammi fixar det!

  Hjärtliga hälsningar från matte Marie Louise!
  Kjaam från Siri

 73. Hej Marita och Bertil,

  Jag har en hälsning från min Frasse som vill tacka för den fina semesterveckan han hade hos er i ert semesterparadis för katter!

  ”Matte var väldigt nervös innan jag lämnades, hos er, eftersom det var första gången jag var på ”egen” semester. Både Matte och jag var överraskade över hur fint och bra allt gick. Jag stortrivdes hos er och mitt, fina, enkelrum med egen balkong var toppen. Eftersom jag har haft det tufft i mitt tidigare liv så är jag lite tillbakadragen men jag anpassade mig fort och kände mig helt trygg i min nya miljö. När Matte kom för att hämta hem mig så hade jag ingen, större, lust att följa med. Jag till och med längtade tillbaka, lite, när jag kom hem.

  Matte åker nog, snart, på någon ny semesterresa och då vill jag semestra hos er igen. Jag vet att Matte redan bokat in mig hos er två veckor nästa sommar och det ser jag framemot. Men, förhoppningsvis, besöker jag er innan dess.

  En stor kattkram från Frasse.

  PS. Matte ”Maria” hälsar så mycket till er båda!

 74. Hej Marita och Bertil

  Ett stort tack till er för att ni gör vistelsen för Maja och Eddie så bra .
  Ni har ett otroligt engagemang i katterna och så tacksam att vi hittat er .
  Nu kan jag lugnt resa bort när jag vet att mina katter är hos er.

  På återseende nästa år hälsar Maja,Eddie och Kerstin

 75. Hej Marita och Bertil,

  det var säkert 4 gången jag hade katterna hos er när jag var på semester och
  de behövde sin egen semester..
  De mår alltid så himla bra när jag hämtar dem, doftar gott och jag får nya
  tips på kattmat. Hade jag inte haft Er då åker jag inte.
  Man känner verkligen en äkta engegemang i varje katt.
  Det är med en lättnad jag lämnar dem och med en glädje jag hämtar dem.

  Jag och min ”TRIO” Zaki, Billy och Mischa tackar.

  Hjärtliga hälsningar
  Hana

 76. En varm hälsning till Marita och Bertil och stort tack för än en fin vistelse för Ziggy och Presley.
  Ni ger alltid katterna en trygg och harmonisk vistelse. De får den bästa omsorg och vård varje gång.

  Ert kattpensionat är så fint och fräscht. När våra katter er hos är, vet jag att de har det bra och trivs.

  Stort tack för allt ni gör för Ziggy och Presley.
  Vi ses igen till jul.

  hälsningar Anne

 77. Hej Marita & Bertil,

  Tack för att jag katten Simba fick vara hos Er vecka till i sommar.
  Som vanligt hade jag det helt fantastiskt hos Er med mycket kärlek och omvårdnad.
  Husse och matte vill tacka så mycket för videon som ni skickade till dem och de vet att jag har det så bra.
  Vi syns nästa sommar!!

  Mjau från Simba!

  Hälsningar Lasse & Ywonne

 78. Stort TACK för att ni tog hand om våra birmor Hugo, Emil och Nova på ett enastående sätt!
  Vår försiktiga Emil blommade ut på ett fantastisk sätt och har nog utvecklats i sin personlighet på ett positivt sätt.
  Vi återkommer gärna nästa gång vi behöver kattvakt.

  Många Hälsningar från
  Hugo, Emil och Nova
  med husse och matte.

 79. Då har vi hämtat hem vår långliggare Simba efter ytterligare en vistelse på fantastiska Sagatun Kattpensionat.
  Vi vet att han har det toppen och vi kan koppla av.
  Tack för de fina videoklippen som ni skickar.
  Tack till Er fantastiska Marita och Bertil för att ni tar hand om våra fyrfota vänner på ett helt suveränt sätt det känns så tryggt.
  Vi kommer tillbaka igen.

  Mjau från Simba
  Hälsningar Ywonne, Lasse och Anna

 80. Stort tack för en mycket trevlig vistelse för våra katter Avatar och Eddie. På filmerna ni skickade syntes verkligen att de stortrivdes!

  Bästa hälsningar!

 81. Kajsa 13 år, bengal, tackar för en fin semestervecka hos er ☀️ Matte är också supernöjd och återkommer gärna! Ni är helt underbara. TACK!

 82. 1000-TACK för ert fina, professionella superomhändertagande av Zero & Nova under deras vistelse i 14 dagar denna varma sommar.
  ALLTID lika bra! Ni är helt enkelt BÄST.

  //Många hälsningar från Charlotte

 83. Ett varmt tack Marita och Bertil för att ni än en gång tagit så väl hand om Charlie och Frasse! De har varit på en riktigt härlig kattsemester hos er.
  Stort tack!

  Med vänlig hälsning Marie och Richard Vestin

 84. Tusen tack igen för underbart fint omhändertagande av vår lilla Felicia under Midsommarhelgen! Vi vet att Felicia trivs och känner sig trygg hos er.Därför kan vi själva också koppla av och inte oroa oss.
  Tack också för den intressanta kattpodden som vi lyssnat till.Där förstår man verkligen vilken empati ni har för våra familjemedlemmar, alltså vår kära kattflicka i det här fallet.
  Stort och varmt TACK igen Marita och Bertil.
  Mvh
  Rose-Marie och Olov Kronberg

 85. Varmt TACK till Marita och Bertil som tagit så väl hand om min lilla tiger!

  Hon är väldigt mycket utekatt, men hennes provdygn på Sagatun har fungerat hur bra som helst med den jättefina rastgården med utomhuskänsla.

  Min lilla tjej har inte saknat mig alls (!) – utan har till och med fått en bonusmatte och en bonushusse i Marita och Bertil som hon verkligen gillar! Det känns så tryggt att hon kan komma tillbaka till sina ”bonusföräldrar” på underbara kattparadiset Sagatun!

  Jag har hittat rätt, och jag är så tacksam för allt vad Marita och Bertil gör för att min lilla tiger ska må bäst och trivas.

  Siri kommer snart tillbaka!

 86. Eydna och Tjalle tackar för ännu en fin vistelse på Sagatun! De blir så väl omhändertagna av er så det är tveksamt om de alls vill komma hem igen! Toppenbetyg till er från oss!

  (Avsnittet om Sagatun på podcasten Prata katt var jättetrevligt)

 87. Tusen tack:-) Marita och Bertil! Hos er har vår lilla Elsa det så jättebra. Hon stortrivs. Så det känns väldigt bra och tryggt för oss. Vi ses snart igen:-)

  Varma hälsningar från fam Dittmer Håwi / Åsa

 88. Tack snälla Marita och Bertil för att ni tar så väl hand om våra missar Daisy och Serama när vi är borta. Vi är alltid helt trygga med att lämna våra katter hos er, vet att de har det jättebra.

  Bästa hälsningar
  Veronika med familj

 89. Tack Marita och Bertil för att ni tog så bra hand om Siri och Smulan, som var borta på pensionat för första gången.

  Det gick ju jättebra! (Det kändes lite pirrigt för oss att lämna bort våra små älsklingar.)

  Vi uppskattade verkligen att ni filmade våra kissemissar så att vi kunde se att de mådde bra och hade hälsan. 🙂

  Vi hoppas att de får komma och bo hos er igen nästa gång vi reser bort!

  Glada hälsningar,

  fam Oxelius ?

 90. Tack för att ni tog hand om Smilla på ett så bra sätt, när hon för första gången bodde på kattpensionat. Hon verkade trivas alldeles utmärkt!

 91. Tack snälla för denna gång hälsar Dennis o Signe. Vi har haft det väldigt bra hos er, ni är toppen. Vi syns snart igen (juni).

 92. Tack Marita och Bertil. Ni är varma och genuina. Tar hand om vårt ”svansbarn” på ett kärleksfullt sätt.

  Sylle har haft semester igen!
  Han trivs otroligt bra på Sagatun.
  Höjdpunkten är ju också att få foto eller en liten video under vistelsen.
  Vi hörs snart igen!

 93. 19 januari 2018 . Maja och Eddie har varit på Sagatun för första gången och blivit så fint ompysslade av Marita och Bertil ? Hämtade två glada kissar i söndags 28/1 ? Det blir fler besök på Sagatun ?

 94. 23 januari, 2018 Maria och Nick Peana
  Ruben, vår blyga kille som för det mesta springer och gömmer sig för nya människor, blev under sin vistelse på Sagatun mycket väl omhändertagen och ompysslad av Marita och Bertil. Vi hämtade en pigg och välmående kisse. Till Sagatun känner vi oss trygga att lämna Ruben igen. Stort Tack!

 95. Vår gamla katt Hugo 18 år har varit otaliga gånger på Sagatun. Han stortrivs alltid och följer så gärna med dit. Annars är han skygg mot andra, men han gillar verkligen Marita och Bertil. Det doftar gott och är rent och fint. Världens bästa pensionat.
  vi ses om några veckor igen!

 96. Vår lilla Felicia älskar att vara på Sagatun! Att bli ompysslad av Marita och Bertil bättre kan det i inte bli! Detta fantastiska lyxkattpensionat!
  Tusen tack för så god omvårdnad om vår lilla kattflicka!Vi önskar God fortsättning och ett riktict Gott Nytt År!

 97. God Jul och Gott nytt år önskar Messi och Mynta som också tackar för sin senaste vistelse på bästa Sagatun. De hälsar att de numera gillar katt tuna som ni så snällt gav när vår medhavda mat tog slut.

 98. Våran fina Zeus har varit på ”kollo” för allra första gången! Han hade tur att husse och matte var kloka nog att välja Sagatun! ?Det gick hur bra som helst och vi är otroligt tacksamma! Tack för att ni finns! ?

 99. Sagatun är ett fantastiskt ställe! Om vår katt, Iris, skulle kunna tala så är jag säker på att hon kan intyga att Sagatun är ett mycket bra pensionat för alla katter. Iris tackar och kommer gära tillbaka vid tillfälle. MVH//Mikael

 100. Vi kan inte tänka oss bättre kattpensionat än Sagatun. Tack Marita och Bertil, ni gör ett fantastiskt jobb! Ni visar ett äkta intresse, värme och engagemang för era fyrfotade gäster och hela Sagatun präglas av er kunskap och förståelse för katters behov, både hur katters rum och uteplatser är utformade och vad katter behöver för mänsklig omsorg. Ni är bäst! Det märks så tydligt på vår lille Jesper att han är trygg och välmående hos er. Han kommer åter! Bästa hälsningar från Tiina och Janne

 101. Hej !!”
  Ett mycket stort tack till er bästa Marita och Bertil för att våran finaste Sally har haft den bästa vistelse vi kunnat önska henne, under de två omgångar vi lämnade henne hos er i sommar.

  Vi uppskattar verkligen er värme och äkta engagemang som ni gett, och vi ser fram emot att ses igen när nästa resa bokas.

  Med vänliga hälsningar Monica& Mattias

 102. Hej,

  Återigen ett stort TACK till ER Marita & Bertil för att ni tagit så väl hand om vår långliggare Simba.
  Som vanligt har allt varit det bästa tänkbara för vår kisse.
  Omtanke, kärlek, mys och allt annat som behövs för att Simba ska stortrivas.
  Vi har redan bokat in Simba för nästa sommar, för då vet vi att han har det så bra och vi vara lediga och koppla av.

  Tack för i sommar!

  Hälsningar
  Ywonne, Lasse och Anna
  Mjau från Simba

 103. Tack till er för att ni återigen tog hand om Rufus och Tina ♥ Att kunna lämna katterna och slappna av för man vet att dom har det bra, det är guld värt.

  Vilket engagemang och värme, och proffsiga ut i fingerspetsarna!

 104. Ett stort tack till Marita och Bertil på världens bästa kattpensionat! Tack vare er varma och lugna omvårdnad, så kunde Ismael och Hjärta finna sig väl till rätta i ett av de nya rummen med egen rastgård. De små videohälsningarna gjorde att även vi kunde slappna av på vår två veckor långa resa. Vi återkommer ♥

 105. Ett varmt tack till er Marita och Bertil för att ni tagit så väl hand om Charlie och Frasse under vår semester. Nu är det andra gången de bor hos er och de är så lugna och fina nu när de kommit hem. De har haft en fin vistelse hos er, det märks.
  Stort tack från Marie, Axel, Richard och katterna.
  Vi återkommer nästa sommar.

 106. Vistelsen på Sagatun var inte planerad. Grannen ovanför hade precis börjat renoveringen av sitt badrum, när arbetet ”gick över styr” och vattnet började forsa ner i vår lägenhet. Vad göra? Här gällde det att prioritera och självklart måste vi i första hand ordna ett boende för katterna. Europe leagematch på Friends arena, Elitloppet på Solvalla och långhelg för många med ”klämdag” (Kristi himelsfärdshelgen) – inte självklart att hitta plats för katterna.
  En av våra kattungeköpare har vid två tillfällen låtit sina katter semestra på Sagatun, när hon själv hälsat på sin syster på Mallorca. Hon hade med enbart superlativer beskrivit både kattpensionatet och Marita och Bertil. Vi ringde dit. Marita lovade att ta emot katterna i två dygn – sedan var det fullbokat. De stannade i sex, efter att Marita fixat och trixat! Vilken omtanke och vilket engagemang!
  Våra kissar är mellan tre och åtta år. Alla fick sina behov väl tillgodosedda. Sandie fick utöva sitt chefskap, när hon ibland fick gå i korridoren, ibland fräsa lite till någon och se att alla katterna skötte sig. Stisse njöt av att kunna vara ute i rastgården och Stina hittade sin favoritplats strax under taket.
  Marita och Bertil är fantastiska både mot katterna och deras ”föräldrar”.
  Ett stort tack från Annelie, Ove och katterna för en fin tid på Sagatun!

 107. Musse och Svante har nu varit hos Marita och Bertil en vecka och mått som prinsar.Dom är så lugna och harmoniska när dom kommer hem så vi förstår att dom har haft det väldigt bra på Sagatun.Vi vill tacka er båda det allra varmaste för eran genuina omtanke och värme och även för ert proffsiga omhändertagande av våra kissar.Hoppas att vi ses snart igen hälsar Musse och Svante.

  Kram Birgitta o Bella

 108. Återigen har vi hämtat våra kissar från fantastiska Sagatun – kattpensionatet med professionalitet, värme, engagemang. Efter att Caesar och Cataleya varit hos er drygt 20 gånger känns det som om de har ett andra hem. Tack för att ni tar så väl hand om våra familjemedlemmar när de inte kan följa med oss på våra resor. Det gör att vi kan fortsätta med vårt största intresse samtidigt som vi vet att våra älskade katter har det bäst hos er. När de kommer hem efter en vistelse är de så lugna, glada och harmoniska. Om de mår bra mår vi också bra. Kram från fam Eklund.

 109. Nu har Morris varit hos er vid 2 tillfällen och vi är verkligen mycket nöjda.
  När vi ska ut och resa nästa gång kommer vi att anlita er på Sagatun.

 110. Underbara Sagatun!

  Känns så fint att Sylle får vara hos er när vi reser. En trygg plats för honom att få återkomma till.

 111. Tack än en gång för ett fantastiskt omhändertagande av vår Lilleman! Känns så bra att lämna honom i de bästa händer! Vi ses till sommaren igen!
  Mvh Victoria och Co

 112. Jättetack för ännu en trevlig vecka för Smilla hos er. Första gången var hon lite trevande men härom veckan skuttade hon glatt in i sitt rum och ville nästan inte komma med hem när jag hämtade henne. Härligt att ha hittat ett jättebra katthem och slippa ha dåligt samvete för katten.
  Med vänlig hälsning
  Inger

 113. Idag hämtade vi Alice efter en vecka och både hon och vi är så nöjda. Rent, fina rum, gosig omvårdnad och bra rutiner. Hit kommer vi gärna tillbaka.
  Våra varmaste rekommendationer ??

 114. Första,men absolut inte sista gången, som vår Birma Nellie tillbringade dryga veckan på Sagatun. Verkligen toppen för en kräsen och rätt bortskämd katt. Skulle gärna ta in själv ett par dagar om det gick!
  Mvh Katarina

 115. Bästa kattpensionatet! Vi är så himla nöjda och vår katt Celty likaså. De fina filmer vi fick var mycket uppskattade och man märker hur genuint ni bryr er och tycker om katter. Vi ska rekommendera er till alla våra vänner och bekanta då vi tycker att ni är toppen! Nästa gång vi åker bort kommer vi garanterat att lämna henne hos er igen.

 116. Det absolut bästa kattpensionatet!
  Våran ragdoll Nova är där varje gång vi åker på semester, och det har hon varit de senaste 4 åren.
  Vi är alltid så nöjda, våran Nova har blivit mer social med andra djur och människor efter tiden vi har haft på Sagatun.
  Kärlek till er!

 117. Då har vi åter hämtat hem vår Simba från Fantastiska Sagatun.
  Han har som vanligt mått som en prins tack vare Marita och Bertils omvårdnad.
  Det är så roligt att få lite videohälsningar med jämna mellanrum då han är borta så pass länge.
  Jag tror att Simba ser fram mot nästa sommar igen, för han kan inte ha det bättre.
  Det blir både en härlig semester för Simba och vi kan koppla av och ha det skönt.
  Lycka till med de nya kattrummen, det kommer att bli jättefint.

  Mjau från Simba

  Hälsningar Ywonne, Lasse, Anna

 118. Våra katter Harry o Margit stortrivdes hos er. Kattrummen är fantastiska med sina uterum och klättringsmöjligheter. Kul var de sända videorna där vi såg att katterna trivdes.
  Vi kommer gärna tillbaka och ser fram mot de nya rummen som är på gång.

 119. Bombie och Precious tackar för den här tiden. Trivs så bra hos er och blir så väl omhändertagna. Redan inbokade till nästa sommar. Stort tack Marita och Bertil.

 120. Kära Bertil och Marita, tusen tack för att ni återigen tagit hand om våra kattflickor Chanel och Leia så fint! Det här var 4:e sommaren hos er och vi ser redan fram emot nästa besök. Allt gott! Anna

 121. Tusen tack för fantastiskt omhändertagande av våra katter Zero & Nova som alltid. Det är mycket tryggt att lämna dem hos er. Allt fungerar så bra. Toppen! Ses snart igen. /Många hälsningar Charlotte

 122. Super thank you to Marita and Bertil for taking care of Kussipu once again!! And for being flexible even when the plane was 24h delayed! We feel so calm when we know she is safe at your wonderful place!! Thanks a million! See you soon!

 123. Vår Sir Angus har varit hos de trevliga och omtänksamma paret som driver Sagatun två gånger och vi är väldigt nöjda med vistelserna för vår gulleplutt. Vi vill passa på att önska trevlig midsommar!

 124. Vi är så tacksamma att min lilla Svante haft det så bra hos er. Han är lugn och snäll hemma efter vistelsen hos er, hur länge det nu varar. 🙂 Nästa gång kommer Musse och Svante tillsammans. Ha en fin sommar!

  / Birgitta

 125. Alltid lika tryggt och skönt att lämna Tanit hos er!! Vimsig matte glömmer special fodret hemma, ingen fara det fixade ni!!! Bättre kan det inte bli. Vi ses snart igen.

 126. Alltid lika bra! Nu har Mirjam bott många gånger hos er genom åren. Rent, trevligt och tryggt. Tack ska ni båda ha!

 127. Stort TACK för ett fantastiskt omhändertagande av vår Lilleman! Vi ses igen i slutet av oktober!

 128. 30/4-16
  Pesetas 3:e vistelse hos Er och alltid lika väl omhändertagen. Vi är så nöjda både Pesetas, matte och husse.
  Vi kan verkligen varmt rekomendera Sagatuns kattpensionat.
  Marianne och Lars-Gunnar Andersson, Ekerö

 129. Även den här gången har det varit en perfekt vistelse för Eydna och Tjalle på Sagatun! Vi har kunnat semestra utan att varken vara oroliga eller ha dåligt samvete när vi vet att ni tar så väl hand om Eydna och Tjalle! Tack och hej till nästa gång!

 130. Känner oss väldigt nöjda och trygga med på det sätt som Marita och Bertil tog hand om våra katter när vi var bortresta.
  Vår katter Esther och Zvinto har blivit sedda och fått bästa tänkbara omhändertagande i en helt underbar miljö. Ljust och fint, luktar gott, stora fina ytor för katter att röra sig på samt två underbara människor som håller sin vakande hand över hotellgästerna. Rekommenderas å det varmaste till kattägare med behov av kattpensionat

 131. Tusen tack för att ni tagit så väl hand om Oscar och Alice under vår semester! Vi är så glada att ha hittat er och hoppas återkomma framöver!

 132. Pixie, Francis och Havalina tackar så hemskt mycket för en perfekt vistelse hos er. Det bäste pensionaten vi har varit hos, med personlig touch och omtanke. Francis ångrar att han var svårflirtad första dagen, för det visade sig ju vara toppen alltihop! Vi kommer återkomma.

 133. Fantastisk bra, som alltid! Tack för all er energi och omsorg, det går nästan inte att få med sig kissarna hem när de varit hos er :). Vi kommer tillbaka!

  //Sonia & Juni

 134. Jag har haft det så bra och så roligt hos er – som vanligt. Jag vill så gärna komma tillbaka. Jag vet att matte har bokat mig för två besök till våren och det är jag jätteglad för. Matte blev så glad över filmen på mig som Marita skickade. Snart ska jag gå ut på min balkong här hemma och tänka på alla nya kattvänner jag fått. Vi ses!

 135. Vi hämtade våra två crx-katter Eydna och Tjalle idag efter en veckas semester, för oss och för dem! Blev mötta av två glada och trygga katter som hade haft det sååå bra hos Marita och Bertil ! Tänk att det finns människor med så genuint intresse av och kunskap om katter (och även om deras ägare…) Så skönt att veta var vi ska göra av missarna när vi behöver nästa gång. När vi spelade upp filmerna som Marita hade skickat kom genast Eydna och ville hälsa på sin kompis. Gott betyg av en lite blyg katt!

 136. Tack en en gång för att ni tagit så väl hand om våra kissar Isa och Alice. Vi känner oss trygga att lämna dom hos er och uppskattar stort filmklippen vi får. Jag (Birgitta ) är en riktig kycklingmatte och har svårt att lämna mina raringar ifrån mig men hos Marita och Bertil känns det ändå bra och vi kan ju se att kissarna mår fint och har det bra. Vi ses snart igen!

 137. Vår gamla Hugo16,5 år är ganska rädd att lämna oss men när han kommer till Sagatun hoppar han ur buren direkt och upp på hyllan. Vi vet att han trivs och så bra så nu måste vi ordna med klätterställning hemma i vardagsrummet. Tusen tack för gott omhändertagande och för filmerna man får! Det är inte alla kattpensionat som är så bra!

 138. Tack Marita o Bert för att ni tagit hand om vår lilla Flisan igen. Hon har blivit lika väl omhändetagen som alltid. Tack för filmerna, de värmer våra hjärtan att se vår gamla misse när vi är borta.

 139. 5-stjärnigt kattpensionat! Äntligen har våra katter hittat ett ställe att trivas på när vi är bortresta. De har aldrig tidigare sett så nöjda ut efter pensionatvistelse. Stort tack till Marita och Bertil.

 140. Tack Marita och Bertil för den fina omsorg ni gav vår lilla kattunge. Vi älskade filmerna ni skickade oss dagligen.
  Vi ses snart igen hälsar Luigi med familj.

 141. Inga-Lill och Tonny
  Karlsson gapade hela vägen hem och väl hemma gick han runt och gapade efter sin kompis. Det märks verkligen hur bra han har haft det. Ni är bäst!!!!

 142. Stort tack och ett bamse-mjau från Mr Bean för den här gången. Vi känner oss så trygga att lämna honom hos er och vi uppskattar mycket dom filmer ni skickar. Sagatun har verkligen DLE (Det Lilla Extra).

  Vi ses nästa gång det är dags att resa bort.

 143. Ännu en gång har vår Sina blivit bortskämd av Marita och Bertil under vår semester. Vi hade det jättebra men vi tror att Sina hade det ännu bättre. Hon jamade i alla fall hela vägen hem, det brukar hon inte göra annars i bilen.
  Tack också för mail med film på Sina, det uppskattade vi mycket!
  Bättre kattpensionat finns inte!

 144. Flisan med husse o matte tackar för några fina dagar på
  Sagatun. Som alltid toppen.

 145. Ett jättestort tack från Davina som hade några fina dagar hos er. Hon är en liten speciell katt som krävt stor förståelse och tålamod. Det har ni verkligen kunnat erbjuda henne och efter hemkomst verkar hon lycklig och glad. Vi som matte och husse är också så glada att hon fått ha det så bra. Det är som om Davina vill säga att ”jag har också haft en trevlig semester och tackar så mycket för mig”

 146. Vi har aldrig känt oss så trygga och nöjda som nu, vi har haft våra katter på ett par olika pensionat men har äntligen hittat rätt. Ni tog så väl hand om våra katter, och har så mycket kunskap och känsla, det är ovärderligt! Vi är så tacksamma för allt som ni har gjort, tack vare er fick vi en underbar bröllopsresa där vi kunde slappna av.

  Katterna var trygga och glada när de kom hem och vill ge Sagatun fem tassar av fem möjliga i omdöme! 🙂

 147. Ett jättestort tack från Mr Bean och hans matte o husse för den omvårdnad ni ger och det engagemang ni visar. Ni har lyckats bli kompis med vår gamla ensamvarg, och tillhör nu den exklusiva skaran av ett fåtal människor som Mr Bean gillar.

  Vi ses om två veckor igen. Vi vet att vi inte behöver oroa oss när vi lämnar katten i er omvårdnad.

  Tom o Lotta

 148. Kattpensionatet som ser indivden i varje katt. Ett pensionat som är omöjligt att inte trivas på. Noggrant utvalt foder till varje katt visar hur högt ribban ligger. Att katten ska få det exakt vad den är van vid. Därtill lugn atmosfär men även möjlighet att skutta av sig utanför rummet. Framförallt 2 par kärleksfulla händer som klappar och skojar varje dag. Mina bengal-flickor är så lyckliga att vi upptäckte Sagatun i ett tidigt skede, det är vårt året runt kollo.
  Tusen tack från Nomi och Wilda Snöbengaler

 149. Hej,

  Då har vi åter hämtat hem vår långliggare Simba från Sagatun.
  Den förstklassiska service, omtanke och kärlek som Marita och Bertil ger till våra kräsna fyrfota vänner är beundransvärd.
  Vi har lämnat vår Simba i deras omsorg ett flertal gånger och vi kommer att vara Er trogna för all framtid vi har kissekatter, var så säkra.
  Den trygghet vi känner när vi lämnar Simba går inte att beskriva.
  Vi kan koppla av och Simba har det toppen på detta ***** stjärniga kattpensionat.

  Hälsningar Ywonne, Lasse och Anna
  Ett stort MJAU och tack från Simba!

 150. Vi vill tacka Marita och Bertil för ännu en fantastisk tid på Sagatun. Vi stormtrivs och matte känner sig helt trygg med att vi blir väl omhändertagna.
  Om inte förr så ses vi nästa sommar.
  Bättre kattpensionat är nog svårt att hitta.
  Kram från Bombie och Precious

 151. Nu har vi hämtat hem vår gamla Flisan som varit hos Marita o Bertil i 11 dagar. Flisan blir så väl omhändetagen o lite bortskämd tror jag p g a sin höga ålder.
  Det känns så tryggt att ha henne på Sagatun.
  Hälsningar Kerstin

 152. Ett stort tack till Sveriges bästa kattpensionat! Efter en tråkig upplevelse för vår kisse Morrgan på ett pensionat i Uppsala, fick vi nu erfara hur ett kattpensionat verkligen ska skötas. Hela verksamheten präglas av Maritas och Bertils kärlek till katter, bättre omsorg än så här går inte att få. Vi vet att vi nu kan vara bortresta och att vår kära kisse har det lika bra hos dem som hemma! Bästa hälsningar Britt H.

 153. Ja det stämmer bra med andra brev. Underbart hem o så mycket kärlek …. Mina siameser Pollux o Natalie tycker om att prata o blir klappat, Pollux tycker om massage på magen, Natalie tycker om pussar men håller distans. Nu kan jag lämna mina älsklingar o vara lugn. Tack för det o kram från oss 3

 154. Kan inte tacka nog för den fantastiska kärlek och omsorg våra två älsklingr har fått under sin vistelse på Sagatun. Det var första gången vi lämnade bort dem, och vi har känt oss trygga från början till slut! Kan inte rekommendera detta fina kattpensionat tillräckligt, får 5 utav 5 tassar! Kram från oss!

 155. Zero & Nova tackar för den fina vistelsen hos er över jul och nyår. Kändes förstås väldigt bra och lugnt för oss att lämna bort våra katter till er tack vare ert fina, personliga och djupt engagerade sätt att sköta om katterna. Vi önskar er en bra trettonhelg. Ses i sommar! //Många hls Charlotte

 156. Så nu var det snart dags för att lämna våra älskade Astrid & Ingrid som vart med sedan starten på Sagatun igen. Jag tror dem längtar! Otroligt att vi kan lämna bort våra ögonstenar till två underbara personer och inte alls behöva vara oroade för dem . Sådant betyder! Stor julkram och varma hälsningar från familjen Herbst Forsell och kissarna som ska få fira julen tillsammans med er! 🙂

 157. Så skulle jag då lämna bort min ögonsten Tiger för första gången. Hittade efter kritiskt sökande ett fantastiskt fint ställe Sagatun.Där har Tiger har haft en fin semester med mycket gott omhändertagande fått mycket tid och uppmärksamhet.

  Vilken tur att ni finns. Tack och på återseende. /Katrin

 158. Vad bra våra gamla kissar har haft det i över två veckor på Sagatun nu o höst. Båda två har trivs med Margita o Bertil det syns på de mms vi har fått och när vi hämtade dem. Vi kommer att återkomma o då vara helt lugna med att katterna har det bra. Kerstin

 159. Har haft mina älsklingar för först gången på pensionat och dom har haft det bättre än matte som var på Mallis det vill inte säga lite jag är så tacksam för det fina omhändertagandet vi kommer tillbaks när matte skall bort igen!!! Vänligen mycket nöjda katter o matte

 160. Musse har varit hos Marita och Bertil i en vecka. Jag var orolig över att lämna bort honom, då han är hittekatt och veterinären rådde mig att inte låta honom byta miljö. Jag märkte när jag kom hem hur lugn och harmonisk han var, så jag förstod att han haft en toppenvistelse på Sagatun. Tack för all omvårdnad och värme han har fått. Birgitta

 161. Tänk att vi två gamla katter på 16 år för första gången varit på pensionat i helgen. Det gick väldigt bra så nu är matte inte orolig längre för hur det ska gå när hon o husse åker på semester i oktober. Vi Tarzan o Flisan tackar för en trevlig helg med god omsorg o kel. Ett pang pensionat!!

  // Kerstin

 162. aug 2014. Jojo har varit flera gånger hos er.Hon har haft det så bra. Fått springa omkring och hon har då med stor uppmärksamhet studerat sina kollegor. Hon har blivit så ompysslad av Marita och Bertil och de har kelat med henne så hon mått så gott. Jag har flera gånger funderat på att hon skulle få komma ut till er även om jag själv inte behövde någon kattvakt. Jag har känt att det betytt väldigt mycket för Jojo och minst lika mycket för Jojos matte. Jag kan se framför mig hur Jojo sitter ute på sin veranda och lyssnar på alla spännandel ljud. Kanske kommer ett rådjur och vandrar förbi eller en fågel som stannar upp för att leta efter mask.Vi längtar båda efter att åter få komma ut till er igen. Tack och sköt om er. Ett bättre kattpensionat kan inte finnas.

 163. Nu har vi hämtat hem vår kisse Simba efter 8 veckor på det fantastiska Kattpensionatet Sagatun.

  Simba har fått all omtanke och kärlek från Er på detta ***** stjärniga hotell.

  En stor och varm kram till Marita & Bertil som ser till att alla katter får den speciella omtanke som varje enskild katt behöver.

  Tack för att ni finns vilket gör att både vi och Simba kan njuta av vår semester.

  Det var inte första gången vi lämnade Simba till Er och absolut inte den sista.

  Vi ses snart igen!

  Mjau från Simba!

  Hälsningar

  Ywonne , Lasse och Anna

 164. Harry tackar för två sköna veckor på Sagatun! Det är tredje året han är här och att han trivs är det ingen tvekan om. Marita och Bertil tar hand om katterna så bra – Harry har fått hänga ute på sin veranda och spana in djurlivet utanför och även fått följa med Marita i köket och gosa när han varit sugen på det. För matte känns det tryggt att veta att ögonstenen har det bra på sin semester oxå! Kan varmt rekommendera Sagatun – Stockholms och Ekerös bästa kattkollo!

 165. Vill tacka för tiden ni tog hand om mina två Maine Coon katter! Fantastiskt bemötande och en otroligt fin anläggning. Vid hämtning märkte vi tydligt att katterna haft det bra på pensionatet.

  Kan absolut rekommendera detta pensionat till andra kattägare!

  Vi ses snart igen!

  Med vänlig hälsning

  Tobias Hjelmar

 166. Jag kan varmt rekommendera Sagatun till andra kattälskare som liksom vi vill att familjemedlemmen ska få det så bra som möjligt på sin ”pensionatsvistelse” :-)Marita och Bertil är genuina djurvänner.Det kändes tryggt att lämna Izza på detta fräscha ställe. Vi har haft katt förut som varit på ”kollo” men vi har aldrig tidigare fått kort på dyrgripen. Marita sände TVÅ jättefina foton på Izza! Det är service det!

  Stort tack,vi återkommer gärna!

  Hälsningar från Lotta, Rolf och Izza

 167. Nu har vår lilla Felicia återigen varit på ”semester hos fantastiska värdparet Marita och Bertil.Så tryggt det känns när vi lämnar Felicia hos dem.

  Den kunskap som de besitter om våra ”älsklingar”och att de kan se varje katt som en egen individ alltså det som göratt varje katt blir bemött på dess nivå.Respekt infivider emellan.Så STORT TACK igen för er fantastiska omvårdnad.

  Kramar och hälsningar från Felicia Rose-Marie och Olov.Vi ses i augusti!

 168. Tusentack säger Smilla & Morris för en vecka på fina Sagatun 🙂

  Härlig stor uteplats och många span- och klättermöjligheter både ute och inne, nya intryck och kattkompisar och så naturligtvis supersnälla Marita & Bertil som sköter om så kärleksfullt. Ni är helt enkelt bäst!

 169. Så har Sessan nu åter bott på Sagatun. Som alltid får hon den bästa omvårdnad av Marita och Bertil. När vi anlände fann hon sig väl till rätta, som att hon kom till sitt andra hem. När hon sex dagar senare hämtades, visade hon inga tecken på att vilja åka hem, utan tydde sig mest till värdparet. Mao hon stormtrivs och vi kan bara känna ett stort förtroende för Sagatun. Kan tilläggas att miljön är lugn o harmonisk, fantastiskt fina rum med sköna uteplatser, bästa kvaliten på maten och Marita och Bertil har en kunskap om katter som borgar för bästa omvårdnad.

  Tack för den här gången, vi ses snart igen!! Hälsar Sessan och hennes matte och husse.

 170. Våra katter Kurre och Chappelito hade aldrig tidigare varit på pensionat eller gått på låda trots att de är ganska gamla. De har alltid varit utekatter. Därför var vi mycket noggranna när vi valde pensionat. Vi behövde någon som verkligen tyckte om katter. Vi fick goda rekommendationer på Sagatun och beslutade att åka och titta. Allt vi ville ha fanns där, engagemang, rent och fint, bra mat och stora utrymmen. Kurre och Chappelito hälsar och tackar för jättefina 13 dagar på Sagatun. Matte och Husse tackar också och lämnar kissarna gärna på Sagatun när det behövs igen. Kramar från Britt och Ingwar

 171. Det här är inget Kattpensionat, det är ett andra hem. Det verkar som om Tusse alltid längtar tillbaka då han fått bo hos er. En harmonisk atmosfär och innerligt engagerande i de små fyrbenta gästerna. Jättefina rum och uteplatser, rent samt god mat vad kan man mer önska.

  Tag till er, det är det bästa pensionat vi upplevt . Kram från Tusse och hans Matte & Husse!

 172. Stort tack för ett fantastiskt engagemang och genuint intresse! Det kändes verkligen bra att lämna katterna hos er! Vi ses framöver! Många hälsningar från Sessan och Sonia (och husse, matte och småhussarna förstås)

 173. Jag och katterna Celeste och Elise tackar för deras första vistelse hos er. Det kändes tryggt att lämna våra småttingar till sådana engagerade kattälskande människor som er. Fantastiskt med möjlighet till utevistelse och utsikten mot fåglar och andra djur.

 174. Nu har småkissarna som jag är moster till varit hos Marita och Bertil i några dagar och haft det så himla bra! Tänk bara att få vara i uteburen, ha småfåglarna på en tasslängds avstånd och dessutom få skåda ett och annat rådjur. Kan en kisse ha det så mycket bättre? Nej, knappast! Tack för den här gången och så ses vi igen! Kram från Simon, Charlie och moster Anita

 175. Vår ragdoll NOVA fullkomligt älskar att vara hos Marita och Bertil på SAGATUN. Hon blir så ompysslad och kelad med. På Sagatun finns allt en katt kan önska sig. Rummen är stora, ljusa och trevligt inredda. Dessutom har varje katt en utegård. Marita gör allt för att vår fyrbenta älskling ska stortrivas. Tack Marita och Bertil för ert fantastiska engagemang. Vi ses snart igen.

  Många kramar från NOVA med familj.

 176. Hejsan jag vill bara tacka för en kanon bra vistelse för vår katt Poika. Vi har bara lämnat bort honom en gång tidigare och det var inte så bra. Sedan hittade vi er underbara människor som är helt underbara med vår katt.Visst vi får åka 40 mil men det är det värt för att veta att han blir så väl omhändertagen. Många kramar till er ifrån Poika Marie och Rauno

 177. När man ska åka bort en liten tid eller en längre tid, så känns det ju oerhört, oerhört viktigt att ens kära katter får bo på ett hotell som är extra bra!

  Och för mig är ett extra bra katthotell ett sådant där det finns :

  TRYGGHET

  GENUIN OMSORG

  GOD PLANERING

  KÄRLEK

  FÖRSTÅELSE

  LEK

  GOD HYGIEN

  BRA KOST

  TREVLIGA RUM

  och

  KÄRLEK IGEN!:)

  Allt detta upplever jag att SAGATUN har, så jag skulle vilja påstå att detta är katternas absoluta Grand Hotell, dvs 5 stjärnigt!

  Jag och mina Älsklingar Petra & Plutten har funnit vårt ”extra hem”, då jag reser bort i jobbet då och då.

  Kram till Marita och Bertil som ger mina Älsklingar allt det som jag har beskrivit här ovan!:)

  Peter Rylander

 178. Ville bara passa på att uttrycka hur otroligt nöjda och glada vi i familjen är över att ha hittat ett så fint och ombonat ställe som Sagatun.

  Vår Maja har aldrig varit borta från oss längre än 24 timmar och att då lämna bort henne i dryga 2 veckor kändes fruktansvärt tungt.

  När vi så kom för att hämta Maja hittade vi en glad och busig tjej som för oss kändes som att hon vuxit en hel del under sin vistelse där.

  Den omsorg och omtanke som katterna får på Sagatun är anmärkningsvärd och jag skulle rekommendera alla att ha dem i åtanke om/när det är dags att lämna ifrån sig sin ögonsten för en period. Vi vet vart vi kommer lämna Maja nästa gång det drar ihop sig till resa.

 179. Återigen har vår lilla F. varit hos er. Det är helt otroligt vilken omvårdnad kärlek trygghet som ges till vår kattflicka Felicia. Hon är ju litet skygg och drar gärna sig tillbaka. Men Marita och Bertil har lyckats ge henne den trygghet hon behöver för att våga sig ut på detinglasade uterummet.

  Nu har vi redan bokat in henne för nästa sommar. Vi vill absolut inte lämna henne till någon annan än Marita och Bertil.

  Än en gång ett jättestort TACK till er från Felicia Rose-Marie o Olov

 180. Hej,

  vill tacka er på Sagatun av hela vårt hjärta!

  Gizmo och Kasper är våra älsklingar och ögonstenar, och nu skulle vi lämna dom på kattpensionat för första gången. Gizmo är den nyfikne och den som vågar, medan Kasper är lite rädd och försiktig. Vi var självklart oroliga för hur det skulle gå får dom, skulle dom vägra äta, dricka, skulle dom leka, och gosa…

  Allt har gått över förväntan! Vi SÅG att dom hade haft det bra! Även Kasper spatserade i pensionatets korridor som kungen själv! Vi tyckte oss känna den kärlek och omsorg som du och din man ger dom här katterna! Fantastiskt!

  TACK!

  Med vänlig hälsning

  Marja & Göran

 181. Då har vi hämtat hem vår ” långliggare ” Simba från det ***** stjärniga semesterparadiset Sagatun.

  Simba har tillbringat 8 veckor hos Marita & Bengt som fått honom att må som en prins.

  Deras omtanke och omvårdnad för katter är helt fantastisk, de tänker på allt som gör livet toppen för katten.

  Det var tredje gången som vi lämnade vår katt hos Er och kommer utan tvekan att göra detta igen.

  Tack för denna sommar och vi ses igen.

  Mjau från SIMBA

  Hälsningar Ywonne Lasse Anna

 182. Hej! Ja, nu är det dags igen, 3 gången.

  1;a i maj 2 veck, 2;a i juli 2 veck. Och nu måste vi åka iväg igen, men vi o kissarna känner oss helt lugna och trygga, o vi alla ser med glädje fram mot denna vistelse, fin semester för oss alla.

  Underbart mottagande, jättefin skötsel o omvårdnad i mycket fräscha välplanerade lokaler. Det kan bara inte bli bättre. NU äntligen har vi hittat er.

  TACK för att ni finns o för den fina omvårdmaden!

  Tyvärr finns det inte många pens. o flera av dom, är inte att rekommendera.

  Varma ”tassehälsningar” från Annette,Bim o Sotis,

  som redan ser fram emot nästa gång !

 183. Bombie och Precious tackar för en trevlig tid på Sagatun vecka 30.

  Vi kommer tillbaka nästa sommar

 184. Vi och våra katter Chanel och Venus tackar för ännu en perfekt vistelse på ert fina pensionat! Sedan vi hittade er kan vi som ägare åka på semester, utan att vara oroliga för att våra tjejer inte har det bra. Och Chanel & Venus ser redan fram emot jul och nyår då de ska vara hos er igen!

 185. Det var första gången jag lämnade bort mina katter på pensionat, och ett bättre och varmare mottagande hade jag nog aldrig kunnat få någon annanstans, jag kände mig helt trygg i att lämna mina små hjärtan hos er och kommer garanterat att göra det flera gånger.

  Ni har verkligen ordnat det jättefint för att kissarna skall trivas, vilket de gjorde =)

  Jag kommer garanterat att rekommendera er till andra.

  Tack så jättemycket!

  kram till er

  MVH

  Anna med katterna Scott & Skipper

 186. Ett STORT varmt tack till Marita o Bertil för den fina omvårdnad som Sotis o Bim fick under sina 10 dagar i Maj.

  Äntligen ett underbart pensionat som vi kan lita på o åka iväg och känna att dom har det bra!

  Först var vi o tittade innan förstås När vi sen lämnade dom så var vi där en stund, för att bekanta oss tillsammans med kissarna o vi ville inte åka därifrån, så mysigt var det o det märkte vi på kissarna också. Så vi kunde lugn åka därifrån.

  TACK FÖR ATT NI FINNS !

  Sagatun är nytt o frächt, o den fina utemöjligheten i dessa fina rum är toppen men det viktigaste är att det är gjort för kattens bästa, det är välplanerat o genomtänkt, allt för kattens bästa, o det är byggt väldigt gediget.

  Och den fina omvårdnad som våra kissar fått. När det var hämtning ville dom nästan inte följa med hem. Vi kommer tillbaka i juli o vi kan känna oss trygga o åka iväg i lugn o ro.

  Vi Annette, Sotis o Bim önskar er all lycka till !

 187. One more time…thank you very much for your care. Bum is in good health and affectionate as usually after our absence. Greetings to you Marita and Bertil from Bum

 188. Kobolt och Lilla Katten hälsar och tackar så mycket för den fina och omtänksamma omvårdnaden de fick under sin vistelse hos Marita och Bertil under 10 dygn. De kommer gärna tillbaka en annan gång! Matte och husse hälsar så klart också 🙂

 189. We cannot write enough to express our thankfulness to the care you showed to our Bum. We are so happy to have found you, dear Marita and Bertil. I know that Bum will have a nice summer!!! From Stephanie, Julyan and Larah

 190. Vi vill tacka er för den höga servicen och omsorgen våra två ragdoll Simba och Balou fick hos er, under förra hösten. Vi uppskattar mycket att ni tog tid med skygga Balou som är en känslig liten katt som kräver speciell uppmärksamhet.

  Hos er finns det verkligen det lilla extra, och vi var så nöjda att ni skickade oss bilderna på våra katter medan vi var borta. Topp klass kattpensionat!

 191. Sitter och tittar på resor, nyss hemkommen från två veckor i Thailand. Smulan har åter igen visat att hon upskattar den goda omsorg hon fått av Marita och Bertil. Det är andra gången hon har varit på Sagatun (en vecka på sommaren och nu två veckor på vintern). Vi är supernöjda med detta kattpensionat och tycker att det är toppen! Har redan bokat höstlovsveckan 2013 och sitter även och tittar på sommarresor. Detta är tack vare den trygghet vi känner då vi har Smulan hos er. Tusen tack för att ni finns. Ses vi inte förr så blir det vecka 44 på höstlovet, varma hälsningar från familjen Holmberg & Smulan!

 192. Tack ännu en gång..nu var det väl 4:e gången Messi och Mynta checkade in. Skulle inte lämna dem till någon annan, de är alltid så lugna och harmoniska när de kommer hem igen. Vi ses i sommar. Sofia & Palle

 193. God fortsättning på det nya året Marita och Bertil! Jättemycket TACK för en otroligt omsorgsfull och kompetent omvårdnad av vår lilla Felicia. Hon är både litet skygg och rädd för nya situationer. Men ni lyckades över all förväntan att vinna hennes förtroende. Marita, ”tricket” med vattenglaset lyckades när vi prövade det när vi kom hem. Än en gång ett stort TACK till er. Många varma hälsningar från oss tre till er. Ps Vi har redan bokat upp julen 2013 för till det här lyxiga kattpensionatet får man vara ute i god tid. DS

 194. I måndags hämtade vi våran 2-åriga perserkille Karlsson, efter 9 dagar på Sagatun, han hade det så bra så han ville nästan inte åka hem. Han hade fått lekkamrater och haft det så bra, det märktes verkligen när vi kom hem. Ett kanonpensionat!!! Hit kommer Karlsson mer än gärna många gånger till. Den tryggheten man får av att lämna till Marita och Bertil är obeskrivligt skönt. Tack och kram från Karlsson med familj

 195. Vi har precis hämtat hem tre katter från Sagatuns Kattpensionat. Det var en stor utmaning för oss att lämna bort dem – för första gången. Det blev en utmaning för Marita å Bertil att ta hand om tre katter med tre problem. Denna utmaning klarades av med högsta betyg. Eftersom katterna från dag 1 inte ville äta, dricka eller gå på lådan fick vi från början daglig återkoppling om alla små positiva tecken och försök att få dem att trivas. Det hela slutade så bra å vi kunde avsluta vår egen semester i trygg förvissning om att allt ordande upp sig på bästa sätt i denna varma miljö, driven av genuint intresserade ägare av detta ”Kattis”. Vi kommer att återkomma till er, eftersom omvårdnaden om våra katter var precis så bra som vi hade hoppats på. Hoppas att fler upptäcker ert kattpensionat – lycka till! Eila, Bengt, Midget, Locatis och Golosito.

 196. Vi vill bara tala om vilket fantastiskt ställe Sagatun Kattpensionat är.

  Våran kisse Simba tillbringade 7 veckor hos Marita och Bengt som är helt underbara. Simba fick en härlig semester, och vi kunde också koppla av när vi visste att han hade det toppen. Den omsorg som Marita och Bengt visar för katterna är helt fantastisk.

  Vi kommer utan tvekan att lämna Simba hos Er igen när det när det är dags att ha semester igen.

  Tack för att ni finns för våra fyrfota vänner.

  Många hälsningar!

  Ywonne, Lasse; Anna

  och förstås SIMBA

 197. Tack ännu en gång för att ni tagit så väl hand om Messi och Mynta. De verkar trivas så bra hos er. Messi var förstås angelägen att få komma ut och fånga en fågel när hon kom hem 🙂 Vi ses igen. Sofia & Palle

 198. Oh vilket fint kattpensionat som våra katter Zero och Nova fick bo på i 33 dagar under vår semester. Det märktes att Marita och hennes man driver pensionatet med kärlek, medkänsla och hårt arbete. Katterna mår jättebra. Under semestern fick vi fort- löpande mejl med fina bilder på katterna och info. om hur de mådde. Toppen!

  //Många hls Charlotte, Ola och Johanna samt Zero & Nova

 199. Stort tack för att våra katter fick en så fin vistelse i ert underbara kattpensionat! Chanel & Venus stormtrivdes, och för första gången kunde vi själva slappna av och njuta av vår semester.

  På återseende!

  Susanne, Göran, Chanel & Venus

 200. Tack för att ni tar så väl hand om Mousie åt oss. Vi är jätteglada över att ni finns 🙂

 201. Nu har Sigge bott två gånger på detta fantastiska kattpensionat. Jag har känt mig trygg med att lämna honom,

  vilket betyder mycket. Underbart bemötande både från Marita och hennes man. Vi kommer snart tillbaka. Tack för att ni finns.

  Britt-Marie/Sigge

 202. Tack för senast! Våra katter Smirre och smulan älskar att få denna fantastiska omvårdnad.Nu är det dags att få lite miljöbyte igen. Vi ses!

 203. Ett kattpensionat i världsklass med förstklassig omvårdnad. Rekommenderas varmt!

  Tack för denna gången, vi ses snart igen.

  //Mousie med familj från Täby

 204. Tipp-Ex & Tuna var på sitt andra besök hos Sagatuns kattpensionat. Precis lika nöjda som förra gången då de blev bortskämda som bara den. Är så glada att våra missar trivs så bra när vi är borta.

 205. Messi och Mynta tackar för sin andra vistelse på Sagatun. Vi och matte är väldigt nöjda. Det känns verkligen tryggt att lämna katterna hos er. Vi ses om inte förr så i sommar. Stort tack för den här gången

 206. Vår perser Cosmo var på Sagatun under 8 dagar i feb. då vi var på en resa till Egypten. Han fick den bästa tänkbara omvårdnad och vi anser att detta kattpensionat absolut är Stockholms bästa.

 207. Tack för god omvårdnad om Smulan. Hon var precis som vanligt när vi kom hem. Kanske lite kräsen på maten hemma, men hon får vänja sig. Fina och trevliga lokaler. Rent och snyggt. Vi kommer att komma tillbaka fler gånger.

 208. Jag är jättenöjd med min begalkatts vistelse på Sagatun! När vi kom hem var allt precis som vanligt och hon var på jättebra humör 🙂 Tack för den speciella omtanke ni visat både min katt och mig genom en bra introduktion samt under vsitelsen då jag fått MMS och sms om hur hon mår! Plus för jättefina lokaler, ni har verkligen tänk på kattens bästa!

 209. Våra britter Tuna & Tipp-Ex trivdes jättebra på det fina lyxhotellet, en 5-stjärning vistelse. När vi kom och hämtade dem låg de och spanade ut på den fina naturen och de hade fått prova ut en lyxleksak. De kommer definitivt att komma tillbaka!

 210. GOTT NYTT ÅR Marita och Bertil!

  Tusen tack för att ni tagit hand om Smilla & Morris så otroligt väl under nio dagar.

  Vilken lycka att Sagatun nu finns, ett familiärt och fräscht och minst sagt lyxigt kattpensionat som drivs av trygga, genuina kattälskare. Så mycket omtänksamhet både före, under och efter vistelsen. Tack för att ni är som ni är! Tack också för extra munsbitar och för möjligheten att sträcka lite extra på benen. Vi kommer tillbaka!

  God fortsättning och lycka till med allt!

 211. Det är alldeles underbart att det numera finns ett katthem där jag haft mitt tidigare föräldrahem. Allt gott till er som driver det!

 212. För första gången under sina 13 år lämnades Tosca på ”all inclusive”. När vi efter drygt 1 vecka hämtade henne visade hon inget större intresse för oss vilket ju bara kan tyda på att hon haft det bra (kanske bättre än hemma?). Stort tack!

 213. Efter fem dygn hos Marita och Bertil hämtade jag i tisdags

  Sessan. Möttes av en alltid lika positiv Marita, som utförligt berättade hur dagarna varit för Sessan o vad de gjort tillsammans.

  Bara den återkopplingen gör vistelsen trygg.

  Sessan hade verkligen knutit an till Marita o följde henne som en hund o det tog en liten stund innan hon behagade acceptera mig. Dessutom hade vi under vår resa fått SMS o kort på Sessan! Det finns bara ett ord toppen!! Till er vänder vi oss utan tvekan nästa gång det är dags att lämna Sessan.

  TACK Marita o Bertil än en gång!!!!

 214. Jag är världens mammigaste kattägare. Vi har aldrig lämnat vår 4 åriga Sessan på kattpangis tidigare, men idag bar det iväg till Maritas Sagatun o jag kände mig helt trygg! Vid min första kontakt med Marita var jag övertygad att Sessan skulle få det bra. Verkligheten var bättre än förväntningarna, både vad gäller mottagandet från Maritas sida, samt den fantastiskt frächa miljön katterna har. Nu kommer Sessan bo på Sagatun i 5 dygn och vi får se om hon vill flytta hem igen.

  Tack till Dig Marita och Din man. Kerstin B

 215. Varmt och vänligt mottagande av vår katt som tycktes ha stormtrivs under några veckors vistelse på det nybyggde kattpensionatet.

  Kunnig och varm personal som verkligen älskade katterna. Vi fick god rapport via mjel under var frånvaro över hur vår Burma hade det på pensionatet. Många stjärnor kunde inte beskriva hur bra tillsyn och vacker plats katterna fick.

 216. Hej! Ett STORT tack till dig och din man Marita, både för den trygghet ni utstrålade när vi ledsna lämnade Zero hos er inför vår resa på 3 v. och för alla mejl som du enl önskemål skickade till oss, vilken service!

  Zero har blivit mycket väl omhändertagen, med stor respekt, känsla och värme, han har inte kunnat ha det bättre!

  Vi är jätteglada att vi hittade Sagatun, ett nytt och tryggt kattpensionat i lyxklass!

  Vi ses igen!

  Tack än en gång.

 217. Googlade och hittade Sagatun. En riktig fullträff! Vi kan verkligen rekommendera Sagatun till andra kattägare. Fräscha lokaler och seriösa och trevliga ägare. Vi kommer definitivt ringa hit igen när vi behöver hjälp.

 218. Messi och Mynta har bott på lyxpensionat. Stort tack till er båda för er omtänksamhet för både katter och matte. Extra tack för MMS och för den extra fisken. Underbart att ha hittat ett så trevligt kattpensionat där jag gärna lämnar mina katter igen.

  Sofia

 219. Underbart bemötande av både Marita och hennes man. Mina fega kissar (på sin första pensionatvistelse) har haft bästa tänkbara omhändertagande. Jag kommer gladeligen lämna katterna till Sagatun igen!

  Tack för allt!

  Hälsn. Kattmatten som (obefogat) fällde några tårar när katterna skulle lämnas…

 220. Tusen tack till Marita och hennes man Berra på Sagatun. Mina bengalkatter har bott på pensionatet en månad och haft det så toppen. Min misse Wilda blev så otroligt förtjust speciellt i Marita, jag kunde se att de fått en speciell kärleksfull kontakt vilket naturligtvis beror på all tid Marita umgicks med henne.Allt var nybyggt, rent, stort och väldigt generösa kattgårdar. Stort plus att jag fick komma och hälsa på när jag ville. Har redan bokat in nästa vistelse för mina älskade katter. Stort tack, Lotta.