Kattpensionat Sagatun

Om oss

Om oss

Hej! Så roligt att du hittat till oss. Vi kommer att ta väl hand om din katt och lyssna både på dig och katten för att skapa en trygg och lugn vistelse för din katt. Själv är jag och min man ägare till tre katter, två Egyptiska Mauer och en Europé. Katter har alltid varit en del av vårat liv, vi gillar katter helt enkelt.

I flera år har jag drömt om att starta mitt eget kattpensionat, där jag skulle erbjuda förstaklassigt service med utgångspunkt från katten och dess behov, där kattägaren kan känna sig trygg med att vi vet vad vi kan. För att kunna erbjuda det, förutom att jag har umgåtts med katter hela mitt liv så har jag praktiserat på ett kattpensionat och under lärarledning läst om katten och dess beteende och sjukdomar och införskaffat mig den kunskap som jordbruksverket kräver idag för att få driva ett kattpensionat.

Jag har utgått ifrån mig själv som jag skulle vilja ha det om jag lämnade mina katter till ett pensionat. Sommaren 2011 stod pensionatet äntligen klart, byggt efter de regler som jordbruksverket 16 § (djurskyddslagen) och EU kräver.

Pensionatet ligger på Ekerö, ca 2 mil från Stockholms innerstad. Här har vi underbar natur omkring oss.

Vi önskar dig och din katt/katter varmt välkommen!

Marita o Bertil