Kattpensionat Sagatun

Gästbok

Skriv i gästboken

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + 4 =

 1. Tack för passningen av våra katter i somras (och alla gånger innan dess). De tycks ha haft det bra och det känns så tryggt att lämna dem hos er.
  Rekommenderar ert pensionat varmt.

 2. Hej! Tack för sist. Elsa och Doris verkar ha stormtrivts hos er. Jag uppskattar väldigt att ni skickar videohälsningar, där kunde jag ju se med egna ögon hur bra de har det hos er. Jag kommer absolut att boka in Elsa och Doris hos er igen. Önskar er en fortsatt fin sommar!

  Med vänliga hälsningar
  Cathrin, Elsa & Doris

 3. Super tack för bästa kattvistelsen! Rikki-Lo, Cosmo och Billie-Jean ville INTE åka hem och tyckte det var tråkigt att komma hem! 🙂 Fantastiskt bemötande av er till både djur och människor! Jag trodde inte att jag kunde åka bort och ha det bra, men jag såg på videon ni skickade att de stormtrivdes och då blev jag lugn också! Jag rekommenderar er till alla som vill lyssna!

 4. Hej! Återigen har mina kissar blivit så väl omhändertagna av er Marita och Bertil . Den fantastiska uteplatsen är en favorit . Så vi säger på återseende . Mvh Maja,Eddie och Kerstin

 5. Tack för sist! Uteplatsen var till belåtenhet för herrn som nu kräver öppen dörr till nätförsedd balkong hemma mest hela tiden :). Och vill gärna ha annan mat än den gamla vanliga! Tyder på ett tydligt accepterande och vi återvänder gärna till ert proffsiga och trygga omhändertagande i sommar!

  Kattrating: 5/5 tassar
  Åsa och Isak