Kattpensionat Sagatun

Gästbok

Skriv i gästboken

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + 4 =

 1. Hej Marita och Bertil ! Det tredje besöket hos er är avklarat och som alltid är ni så omtänksam ma och kärleksfulla i omvårdnaden om Maja och Eddie . Tack för filmerna som skickas det betyder mycket att få dem . Nu är vi tillbaka i vardagen men fler besök blir det i framtiden för som sagt bättre vistelse än hos er kan man inte få tycker Maja,Eddie och Kerstin .

 2. Hej Marita och Bertil,
  Tack snälla för att ni tog hand o Dennis o Signe under tiden vi var på resa i en månad.
  Dennis o Signe har haft det väldigt bra hos er och ni är väldigt omtänksamma och kärleksfulla. Nu är vi tillbaka i vardagen igen i hemmet och allt är bara bra med oss.
  Tack snälla för filmerna som ni skickade oss, det kändes väldigt bra att se att ”månsarna” mådde bra.
  Kramar från
  Hans o Birgitta
  Dennis o Signe hälsar 😾🐈

 3. Tusen tack för en jättebra vistelse över jul och nyår för våra katter. Ni är bäst som alltid!

 4. Varmt TACK, världens bästa Marita och Bertil!

  Ännu en gång har ni tagit så väl hand om min lilla kråka, Siri.
  Det känns väldigt tryggt när hon är i era goda och kärleksfulla händer ute på Sagatun. Hon tycker verkligen om er, och att ligga i famnen och gosa.

  Tack för de härliga filmerna och för att ni är så snälla och go’a mot min lilla Siri. Underbart att se henne på film när man är bortrest från henne ett tag.

  Siri hälsar att hon vill komma på semester hos er och Sagatun snart igen och vill att hennes mammi fixar det!

  Hjärtliga hälsningar från matte Marie Louise!
  Kjaam från Siri

 5. Hej Marita och Bertil,

  Jag har en hälsning från min Frasse som vill tacka för den fina semesterveckan han hade hos er i ert semesterparadis för katter!

  ”Matte var väldigt nervös innan jag lämnades, hos er, eftersom det var första gången jag var på ”egen” semester. Både Matte och jag var överraskade över hur fint och bra allt gick. Jag stortrivdes hos er och mitt, fina, enkelrum med egen balkong var toppen. Eftersom jag har haft det tufft i mitt tidigare liv så är jag lite tillbakadragen men jag anpassade mig fort och kände mig helt trygg i min nya miljö. När Matte kom för att hämta hem mig så hade jag ingen, större, lust att följa med. Jag till och med längtade tillbaka, lite, när jag kom hem.

  Matte åker nog, snart, på någon ny semesterresa och då vill jag semestra hos er igen. Jag vet att Matte redan bokat in mig hos er två veckor nästa sommar och det ser jag framemot. Men, förhoppningsvis, besöker jag er innan dess.

  En stor kattkram från Frasse.

  PS. Matte ”Maria” hälsar så mycket till er båda!