Kattpensionat Sagatun

Gästbok

Skriv i gästboken

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + 1 =

 1. Tusen tack igen för underbart fint omhändertagande av vår lilla Felicia under Midsommarhelgen! Vi vet att Felicia trivs och känner sig trygg hos er.Därför kan vi själva också koppla av och inte oroa oss.
  Tack också för den intressanta kattpodden som vi lyssnat till.Där förstår man verkligen vilken empati ni har för våra familjemedlemmar, alltså vår kära kattflicka i det här fallet.
  Stort och varmt TACK igen Marita och Bertil.
  Mvh
  Rose-Marie och Olov Kronberg

 2. Varmt TACK till Marita och Bertil som tagit så väl hand om min lilla tiger!

  Hon är väldigt mycket utekatt, men hennes provdygn på Sagatun har fungerat hur bra som helst med den jättefina rastgården med utomhuskänsla.

  Min lilla tjej har inte saknat mig alls (!) – utan har till och med fått en bonusmatte och en bonushusse i Marita och Bertil som hon verkligen gillar! Det känns så tryggt att hon kan komma tillbaka till sina ”bonusföräldrar” på underbara kattparadiset Sagatun!

  Jag har hittat rätt, och jag är så tacksam för allt vad Marita och Bertil gör för att min lilla tiger ska må bäst och trivas.

  Siri kommer snart tillbaka!

 3. Eydna och Tjalle tackar för ännu en fin vistelse på Sagatun! De blir så väl omhändertagna av er så det är tveksamt om de alls vill komma hem igen! Toppenbetyg till er från oss!

  (Avsnittet om Sagatun på podcasten Prata katt var jättetrevligt)

 4. Tusen tack:-) Marita och Bertil! Hos er har vår lilla Elsa det så jättebra. Hon stortrivs. Så det känns väldigt bra och tryggt för oss. Vi ses snart igen:-)

  Varma hälsningar från fam Dittmer Håwi / Åsa

 5. Tack snälla Marita och Bertil för att ni tar så väl hand om våra missar Daisy och Serama när vi är borta. Vi är alltid helt trygga med att lämna våra katter hos er, vet att de har det jättebra.

  Bästa hälsningar
  Veronika med familj