Kattpensionat Sagatun

Gästbok

Skriv i gästboken

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


+ 2 = 5

 1. Hej! Ett STORT tack till dig och din man Marita, både för den trygghet ni utstrålade när vi ledsna lämnade Zero hos er inför vår resa på 3 v. och för alla mejl som du enl önskemål skickade till oss, vilken service!

  Zero har blivit mycket väl omhändertagen, med stor respekt, känsla och värme, han har inte kunnat ha det bättre!

  Vi är jätteglada att vi hittade Sagatun, ett nytt och tryggt kattpensionat i lyxklass!

  Vi ses igen!

  Tack än en gång.

 2. Googlade och hittade Sagatun. En riktig fullträff! Vi kan verkligen rekommendera Sagatun till andra kattägare. Fräscha lokaler och seriösa och trevliga ägare. Vi kommer definitivt ringa hit igen när vi behöver hjälp.

 3. Messi och Mynta har bott på lyxpensionat. Stort tack till er båda för er omtänksamhet för både katter och matte. Extra tack för MMS och för den extra fisken. Underbart att ha hittat ett så trevligt kattpensionat där jag gärna lämnar mina katter igen.

  Sofia

 4. Underbart bemötande av både Marita och hennes man. Mina fega kissar (på sin första pensionatvistelse) har haft bästa tänkbara omhändertagande. Jag kommer gladeligen lämna katterna till Sagatun igen!

  Tack för allt!

  Hälsn. Kattmatten som (obefogat) fällde några tårar när katterna skulle lämnas…

 5. Tusen tack till Marita och hennes man Berra på Sagatun. Mina bengalkatter har bott på pensionatet en månad och haft det så toppen. Min misse Wilda blev så otroligt förtjust speciellt i Marita, jag kunde se att de fått en speciell kärleksfull kontakt vilket naturligtvis beror på all tid Marita umgicks med henne.Allt var nybyggt, rent, stort och väldigt generösa kattgårdar. Stort plus att jag fick komma och hälsa på när jag ville. Har redan bokat in nästa vistelse för mina älskade katter. Stort tack, Lotta.